Onze soos

Stichting Jongerensoos Sowieso is een soos die zich speciaal richt op jeugd van 11 tot en met 15 jaar uit Milheeze en omstreken. Met als insteek de jeugd op een verantwoorde en leuke manier ‘’opstap’’ te laten gaan, vrienden en vriendinnen bijeen te laten komen en de jeugd nieuwe vrienden en vriendinnen te laten ontmoeten.

De soos avond is elke vrijdag of zaterdag van 20:00 tot 22:00 uur, de entree kost € 2,50 en voor de leden is het gratis. Wanneer de jeugd eenmaal binnen is zorgen wij ervoor dat deze pas weer om 22:00u het pand mogen verlaten. Mocht uw zoon/dochter toch eerder weg moeten, neem dan alvorens contact met ons op of spreek op de avond zelf een van de leidingen aan. Op de avonden verzorgen we diverse frisdranken, snoepgoed en chips. Een consumptie voor de drank kost €1,00. Het gehele jaar is het mogelijk om lid te worden dit kost €25,00. Wanneer je na carnaval lid wordt kost het €15,00.

Naast onze wekelijkse soos avond organiseren wij jaarlijks meerdere activiteiten en thema- avonden. Daarbij gaan we elk jaar met hemelvaart met de leden op kamp. Ook organiseren wij ieder jaar weer een spectaculaire carnaval, Soos Sowieso verzorgt dan de (jeugd)prins en prinses en (jeugd)raad van 11 van Milheeze. Verder is er voor de dames de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij onze dansmariekes die in de carnavals periode regelmatig optreden bij leuke carnavalsactiviteiten.

Stichting Jongerensoos Sowieso bestaat al vanaf 1973 en is altijd in handen geweest van vrijwilligers, met een vijf hoofdig bestuur en verschillende werkgroepen wordt ervoor gezorgd dat elke soos avond opnieuw een feestje is, voor zowel de jeugd als de leiding. Heb je zin om deel uit te maken van onze gezellige leiding-groep, kom dan gerust op de zaterdag avond een kijkje nemen!  

Klik hier voor het opgavestrookje voor lidmaatschap of klik hier voor het reglement.